Cautare

53582 de rezultate pentru "stirile protv galati 12 mai" (5.41 secunde)
Agentia de Protectie a Mediului (APM) Galati intentioneaza sa puna in practica un proiect denumit " Impreuna pentru un mediu curat", care are ca scop promovarea colectarii selective a deseurilor in municipiile Galati si Chisinau.
Dupa cum se stie, prima actiune in instanta intentata de Prefectura Galati, cu privire la alegerea consilierului judetean Eugen Chebac in functia de vicepresedinte al CJ Galati, a fost admisa de magistrati.
In adresa transmisa Inspectoratului Judetean de Politie (IJP), Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati a prezentat informatiile care i-au fost solicitate privitoare la conventiile incheiate cu cele doua firme din Schela, care au primit anumite facilitati in baza articolului 80 din Legea somajului.
Cu toate acestea, Purtatorul de cuvant al Capitaniei Zonale ne-a spus ca, pana in prezent, la Galati, nu au fost inregistrate cazuri de poluare pe Dunare care sa atraga sanctionarea penala.
Stirile ProTV: ... CELE MAI IMPORTANTE DECLARATII ALE LUI LIVIU DRAGNEA:
nu mai e gata Cernavoda-Medgidia in 2011 Anca Boagiu, ministrul transporturilor si infrastructurii, incepe sa aiba din ce in ce mai multe trasaturi comune cu predecesorul sau, Radu Berceanu, dar si cu alti ministri anteriori ai transporturilor, Ludovic Orban sau Gheorghe Dobre, care desi au avut pe mana cate 2 miliarde de euro anual, doar au vorbit ca vor face autostrazi si nu le-au facut.
Se intorceau din concediu si au plecat mai departe, pe soseaua care duce spre eternitate. ... Statia locala PROTV a fost televiziunea in care si-au inceput cariera. ... In anul 2001, nimeni nu le mai putea nega iubirea, care s-a concretizat prin Mara, fetita lor. ... Amandoua i-au purtat mai departe.
Unde sunt amplasate camerele video care vor depista soferii fara rovinieta Autoritatile au impanzit tara cu camere de supraveghere si nu mai iarta pe nimeni.
Stirile ProTV : Cele mai frecvente greseli pe care le fac utilizatorii Facebook. Detaliile pe care putini le cunosc Fox News a realizat un top al celor mai frecvente greseli pe care le comit utilizatorii Facebook.
Stirile ProTV:
Stirile ProTV: ... In urmatoarele minute, Romania a atacat in valuri si a mai marcat de doua ori, in minutele 10 si 12, prin Adi Popa si Razvan Marin, jucator aflat la debut.
Numele Sfantului Proroc Ioan Botezatorul este purtat de 1.951.971 de cetateni romani - 1.420.774 de barbati si 531.197 de femei, a precizat MAI.
Asa se face ca stirile serioase de la Antena 1 incep cu Geoana sau Voiculescu, aruncand cu laturi in Basescu si in acolitii lui, noutatile de la Pro TV cu manelistii, Gigi Becali sau cu Basescu dansand cu soata pe litoral ori premiind si laudand sportivi de care nu s-a ingrijit niciodata.
Stirile ProTV: ... Cea mai frumoasa femeie din Olanda poate zambi din nou In 2009 era diagnosticata cu cancer la san. ... In ciuda suferintei de care a avut parte, Sylvie a afisat un look de invidiat In 2003 Sylvie a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din Olanda.
Stirile ProTv: ... Inge Lehmann a marturisit ca tatal ei a avut cea mai mare influenta asupra sa, alaturi de profesoara Hanna Adler.
Stirile ProTV: ... ni s-a dat din ce in ce mai mult. Mi s-a propus chiar sa preiau PNL-ul. - Vreau sa accentuez inca o chestiune:
Stirile ProTV: ... VASILE ALECSANDRI este autorul celebrului ciclu de comedii al "Chiritelor" ("Chirita in provintie", "Chirita in voiagiu", "Chirita in balon") si al mai multor volume de poezii, printre care cunoscutele "Pasteluri".
STIRILE PROTV informeaza: ... La inceputul anului 2004 Google raspundea zilnic la mai mult de 200 milioane de consultari.
Noul Cod Rutier aduce noutati si in ceea ce priveste amenzile acordate in cazul in care nu se respecta legea, informeaza Stirile ProTv. Mai jos aveti o lista a schimbarilor care au intrat in vigoare incepand cu anul acesta.
Mii de romani au stat la coada, in prima si a in doua zi a anului 2007, pentru a vizita Palatul Parlamentului, cei mai multi admirand uimiti interioarele fostei Case a Poporului si uitandu-se cu invidie la salile in care parlamentarii isi desfasoara activitatea.
google-analytics.com